La Coordinadora Feminista de València, de la qual es integrant la UGT-PV, manifesta la condemna per l'assassinat masclista que eleva a 18 les dones assassinades

La Coordinadora Feminista de València, de la qual es integrant la UGT-PV, manifesta la condemna per l'assassinat masclista que eleva a 18 les dones assassinades

La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna per l'assassinat masclista  que eleva a 18 les dones assassinades en 2015, a més de 2 xiquets. Avui una dona de 50 anys, Maria del Aguila P.H. ha estat assessinada per la seua parella a Alcalá de Guadaira (Sevilla), a colps.
18 dones assessinades en 5 messos, ¿quina democrácia es aquesta per a les dones?

Les retalladles als presupostos, la no aplicació de la llei, la manca de formació i sensibilització de les institucions que haurien d’haver detectat i protegit a la dona assassinada, han sigut decissives.
Des de la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonomics o de l’estat de l’Espanya, perque les retallades han segut i son causa directa de aquest assessinat, demanant que els nous goberns locals i autonomics el cumpliment de les lleis per fer efectiu i real el dret de les dones a viure sense violencia .
Exigim el final d’aquests feminicidis, un assessorament real a totes les dones que el necessiten, el desenvolupament de la Llei intergral i la incorporació de partides presupostàries amb eixa finalitat.
Però a més, pensem que una societat que permet que ens assassinen pel fety de ser dones és una societat malalta. Per això, la Coordinadora recorda la importància de mostrar públicament el rebuig per aquest terroisme masclista i exigir al governs l,implicació que cal per erradicar-la.
Tots el primer dimecres de mes, com avui 3 de juny,  a les 20 hores, a l,Ajunatment de València, rendim homenatge a totes les victimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.
Ni una dona menys
#TerrorismeMasclista #QüestióEstat #NiUnaMés #EnsFaltenTotes

Información básica Servicio de hogar familiar 2015