FEMINISME, justícia, igualtat i drets per a les dones

Aquest va ser el lema de les manifestacions del 8M que de nou van recórrer els carrers de les principals ciutats de València, Alacant, Castelló i Elx amb un crit unànime de poder violeta; i en les quals UGT-PV va estar  present donant suport a les demandes del moviment feminista per la igualtat i els drets de les dones.

En les manifestacións centenars de milers de persones van prendre la ciutat en una marxa per a exigir la igualtat real entre homes i dones en la qual persones joves i també majors, es van concentrar baix el lema “FEMINISME, justícia, igualtat i drets per a les dones” que va ser secundada amb un ampli suport social. En la de València, prèviament a la manifestació va tindre lloc l'acció col·lectiva "Tijeretazo al patriarcado" en la qual, diverses dones van tallar els seus cabells com a mostra de suport a les protestes d'Iran.

Així mateix, pel matí, les cases del poble del sindicat a Elx, Alacant, Castelló i València van acollir la lectura del manifest "8M. IGUALDAD O CONFLICTO", en el qual es recullen una sèrie de mesures necessàries per aconseguir la igualtat efectiva a l'àmbit laboral. 

 

Información básica Servicio de hogar familiar 2015