Unión General de Trabajadores del País Valenciano

3a edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès 2017

Dins del Festival Cinema Ciutadà Compromés es projectarà en la sala d'actes d'UGT-PV el pròxim 8 de novembre a les 18:30 la pel·lícula "La Margot, Serio de día, coqueta de noche".
Descarregar cartell

El Festival respon al objecti de crear una xarxa d’exhibició de produccions, que habitualment es troben al marge dels circuits comercials, per exhibir-los en espais culturals gestionats pels ajuntaments valencians i locals socials d’entitats ciutadanes, de tot tipus al llarg de tot el territori valencià.

Durant un mes (24 d'octubre, fins el 21 De noviembre oferirem a la ciutadania un ample ventall d’audiovisuals valencians i compromesos.

  • 57 produccions audiovisuals
  • 48 presentades a concurs.
  • 27 sales implicades, que pertanyen a espais culturals, sindicales, docents i associatius del nostre territori. Enguany eixamplem fronteres: València, Elx, Montserrat, Sagunt i Aras de los Olmos.

Les sales de projecció i debat seran: Ca Revolta, Casa de Cultura de Montserrat, CCOO-PV, Centro Cívico y Cultural Tres Forques, Col·Colegio Mayor Rector Peset, El Ventanal, La Morada València, Facultad de Filología, Traducción y Comunicación, Facultad de Filosofía y Ciencias de la Educación, Casal Jaume I d’Elx, Teatre Municipal d’ Aras de los Olmos, Intersindical, Mesó de Morella, Octubre Centre Cultura Contemporánea, Fundación SGAE, Teatro El Micalet, UGT-PV, Aragón Cine, Refugi de l’Ajuntament de València, Refugi de l’IES Lluís Vives, Antic edifici de l’Escola de Magisteri, Fundació FEIS de CC.OO., EASD de València, La Col·lectiva, Centre de Música i Dansa Natzaret, Casal Jove del Port de Sagunt i, per últim, La Filmoteca (IVC)

Al finalitzar la projecció hi haurà una taula debat sobre la repressió de gènere i la divergència sexual en el franquisme Intervindran: Rafa Marí Sancho. Productor i coguionista; Enrique Belloch, Director Antonio Campos "La Margot" i Carmen Alborch.

 

 

0
0
0
s2smodern

 

UGT RGB 300 face.fw twit instayou.fw SNI 

 

Jornadas y Actos

Colabora la

Federación de Industria Construcción y Agro

de UGT PV

Atlantis
El servicio asegurador de tu sindicato

Agenda UGT-PV

14 Jul 2020
Cambio de Marcha
Síguenos en Twitter