UGT PV reuneix al seu Consell de Cultura

UGT PV reuneix al seu Consell de Cultura

El dilluns 16 de gener es va reunir novament el Consell de Cultura de la UGT-PV. per a presentar l’esbós del que serà l’homenatge al benvolgut Josep Lluís Doménech Zornoza. Vos recordem que Josep Lluís hi era membre del Consell així com col·laborador compromés amb el seu sindicat.

El Secretari General Ismael Sáez, i el Vicesecretari General, de Recursos i de Cultura, Guillermo Martí; juntament amb la Secretària de Cultura de la FeSP, Lola Cayuela, també membre del Consell; han explicat la necessitat de que en aquest homenatge hi participen les diferents institucions i les persones amb qui Doménech treballava molt estretament, i per descomptat contant amb el suport de la seua família.

En aquesta reunió s’ha comptat amb la presència de Carme Agulló, la nova incorporació al Consell. I també ha estat com a invitada la secretària de Política Sindical de la FeSP, Mayte Montaner, comissària de l’Exposició de l’aniversari de La República, que la UGT-PV portarà endavant ens uns mesos. Esta última ha informat de la evolució del projecte, que ha estat molt ben acollit pel Consell.

UGT PV reuneix al seu Consell de Cultura

 UGT PV reuneix al seu Consell de Cultura