El Consell de Cultura de UGT PV torna a la seua activitat

El Consell de Cultura de UGT PV torna a la seua activitat

El passat 17 de novembre es va reunir novament el Consell de Cultura de la UGT-PV. El Secretari General Ismael Sáez, i el Vicesecretaria  General, de Recursos i de Cultura, Guillermo Martí, han volgut comptar amb aquest prestigiós Consell de cara a promoure esdevenidors projectes  i per a posar en marxa el merescut homenatge a Josep Lluís Doménech Zornoza, membre d'aquest Consell i orgullós col·laborar amb el seu sindicat.

Per a els membres del Consell es un honor començar  l'activitat d'aquest Consell preparant un homenatge per a este  insigne personatge. Josep Lluís Doménech Zornoza, fon Mestre d'Educació Primària, llicenciat en Psicologia, llicenciat en Filosofia i en Ciències de l'Educació, doctor en Psicologia, professor de Valencià, professor de Pedagogia Terapèutica i professor especialista en Pertorbacions en Llenguatge i Audició.

A demès va publicar investigacions i ha obtingut reconeixements per treballs tan destacats com:  Avaluació de la introducció del valencià com a llengua a l'ensenyament; El valencià, llengua vehicular als ensenyaments mitjans; Estudi sociolingüístic d'un barri de València: Russafa; Presència social dels mitjans de comunicació; Influència social de la televisió. Premi a la contribució a la normalització lingüística del valencià, del 2002 (Generalitat Valenciana), pel llibre Diccionari bàsic de la comunicació, i premi extraordinari de doctorat.  Com a mestre de les lletres va rebre també diversos premis de poesia, assaig i periodisme.

 El Consell de Cultura de UGT PV torna a la seua activitat

 El Consell de Cultura de UGT PV torna a la seua activitat