Unión General de Trabajadores del País Valenciano

Enguany, l'Associació Ciutadania i Comunicació, ACICOM , estrena el Festival de Cinema Ciutadà Compromès o CCC, fent accessibles a la ciutadania pel•lícules d'alt contingut social que s'exhibiran durant el mes de Novembre.

CCC Festival, Cinema Ciutadà Compromés  ofereix un ample ventall de mirades produïdes gràcies a la capacitat d’iniciativa d’un sector audiovisual que ha superat l’absència de recolzament institucional, mitjançant la capacitat artística, professional i empresarial d’un col•lectiu arrelat a la societat que necessita el suport de la ciutadania per a endinsar-se en els temes que preocupen  la societat valenciana progressista i no adormida. Adreçant-se també a altres sectors socials per a traure’ls del somni, el costum o l’avorriment mitjançant la reflexió sobre la contradictòria realitat, oferint una visió plural i diversa sobre diferents temàtiques socials i polítiques: immigració, igualtat de gènere, memòria històrica, cooperació internacional, salut, educació, societat del benestar, solidaritat enfront a la competitivitat, les velles i les noves formes d’esclavitud o el drama de les guerres modernes i la pobresa.
ACICOM és conscient del fet que l'audiovisual i el cinema són vehicles de comunicació i eines d’expressió que contribueixen a transformar i millorar la societat. Amb la vocació de servir d’enllaç entre el sector professional i el públic, l’associació manté la decidida voluntat d’ajudar, participar, impulsar i cooperar activament en este desig de dotar als ciutadans de més llibertat i més saviesa. Per això, invitem al sector audiovisual i a la ciutadania a gaudir d’una comunicació audiovisual compromesa del 5 al 26 de Novembre en múltiples  sales de València.
Congruentment amb l’esperit de micromecenatge, que ha fet possible aquestes produccions, Congruentment amb l’esperit de micromecenatge, el preu de les entrades s’estableix mitjançant el sistema de taquilla inversa. Això vol dir que es pot entrar lliurement a la sala (aforament limitat), vore els audiovisuals i participar en els possibles debats; a l’eixida invitem a realitzar  l’aportació econòmica que consideres oportuna i justa.
ACICOM destinarà les quantitats arreplegades íntegrament a les produccions visionades al CCC Festival, CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS; per tal que continuen oferint-nos audiovisuals, generalment aliens dels circuits comercials.

Aquest tipus d'entrada fomenta la responsabilitat i maduresa de l'espectador/a, que fixa el preu de l'entrada en funció de les seues possibilitats econòmiques i  tenint en compte que hi ha uns costos de producció, distribució i exhibició dels audiovisuals i especialment d’aquests que ens ajuden a millorar la dieta mediàtica de la ciutadania amb visions plurals de la nostra realitat, amb l’objectiu de transformar-la i millorar-la.
La inscripció dels audiovisuals a concurs es poden fer  https://goo.gl/A5W33C   fins al 16 de novembre, d’acord amb les bases que adjuntem.
El Jurat està composat per: Emilia Bolinches, Esteban Algaba, Giovanna Ribes, Jaime Millas, Jose Banaclocha, Manolo Molins, Valentí Figueres

CCC Festival acosta l’audiovisual a la ciutadania i comptem amb 13 sales d’exhibició del 27 d’octubre al 26 de novembre: Ca Revolta, CAVE-COVA, CCOO-PV, Centre Cívic i Cultural 3 Forques ,CGT- Biblioteca Llibertaria , Ferrer i Guardia, Col•legi Major Rector Peset, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, IES Lluís Vives, INTERSINDICAL VALENCIANA, OCTUBRE,  Centre Cultura Contemporània, S.C. EL MICALET- TEATRE MICALET, UGT-PV
La primera sessió del Festival serà el dijous dia 5 a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània  a les 19h. s'exhibirà "Corrupció: l'organisme nociu" un documental codirigit per Teresa Soler i Albert Sanfeliu que es mostra a través de testimonis que exposen les seues denúncies i les claus per fer front de forma viable a aquesta xacra i aturar la indefensió a la qual ens aboca. Comptarem amb la presència de Teresa Soler i Albert Sanfeliu que presentaran el documental i amb la participació en el col•loqui posterior de:
- Jose Ignacio Pastor, President ACICOM
- Alejandro Mañes, Patró de la Fundació per la Justícia
- Andreu Tobarra, Plataforma Auditoria Ciutadana pel Deute
- Consuelo Vidal, Observatori Ciutadà contra la Corrupció
- Roberto Jaramillo, Regidor Delegat de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana de l'Ajuntament de València

 

https://www.facebook.com/events/1651462701786885/

 

Bases CCC Festival 2015, Cinema Ciutadà Compromés

 

0
0
0
s2smodern

 

UGT RGB 300 face.fw twit instayou.fw SNI 

 

Síguenos en Twitter
Atlantis
El servicio asegurador de tu sindicato