Presentació a València de la novel.la "Any 2112. El món de Godal" de Victor Maicas

La secretaria de Política Social i Lingüística de la UGT-PV convida el dijous dia 15 de juliol a les 19’00 hores, a les instal·lacions del FNAC a València (C/ Guillem de Castro 9 – 11), a la presentació de la novel·la “Any 2112. El món de Godal”, de l’escriptor i columnista castellonenc Víctor J. Maicas.

Víctor és un escriptor que tracta de manera molt interessant diferents temes socials i que a més, és membre del Consell de Cultura de la UGT-PV Després de la publicació de les seues dues primeres obres, “La platja de Rebeca” (novembre de 2007) i “La República dependent de Mavisaj” (novembre de 2008), Víctor J. Maicas publica “Any 2112. El món de Godal”, el denominador comú del qual respecte a les anteriors és, a més d’un cert aire de suspens, eixe esperit crític i inconformista que el seu autor plasma d’una forma clara i precisa per a denunciar tota una sèrie d’injustícies i desigualtats.

Sinopsi de la novel·la

A principis del segle XXII, l’any 2112, un vell i compromés escriptor és acusat d’assassinat mentre el planeta Terra, vexat i maltractat al llarg del segle XXI per la desídia d’uns i l’avarícia descontrolada d’altres, ha desaparegut ja quasi per complet.

Durant el juí l’ancià pensador no sols serà jutjat pel suposat crim comés sinó també per les seues idees i creences plasmades en paper al llarg de la seua vida, les quals són considerades pernicioses i malèvoles tant pel fiscal com per la moral de l’època.

L’ancià romandrà en silenci durant quasi tot el procés i els seus pensaments tan sols es donaran a conéixer a través de la lectura d’alguns dels seus relats, alhora que aquest rememorarà a través dels seus records la degradació patida per la Terra durant el segle XXI.