ISCOD-UGT-PV participa en XI Premis Tirant com a seu del Cicle de Cinema Social i Polític Valencià

24 de febrer de 2009

La UGT-PV participa en els XI Premis Tirant com a seu del Cicle de Cinema Social i Polític Valencià La UGT-PV, dins del seu compromís amb la cultura i en aquest cas també amb la indústria audiovisual valenciana, participa un any més en la XI edició del Festival Internacional Premis Tirant, acollint en diferents seus del sindicat, des del 24 de febrer al 4 de març, la projecció d’aquestes produccions del Cicle Cinema Social i Polític Valencià que s’emmarca dins de la Secció Especial de l’esmentat certamen.

Així, a la Casa del Poble de la UGT a València, que es troba al carrer Arquitecte Mora, núm 7, acollirà avui a les 17,30 hores la projecció de les produccions “Sin barreras para todos” d’Alejandro Moledo i “Fibromialgia: la enfermedad invisible” de Pau Soler. Mentre que, demà dia 25 de febrer, també a les 17,30 hores es projectarà la pel•lícula “Buscando la vida” d’Ana Grau i produïda per ISCOD-UGT-PV. Aqueix mateix dia, a les 11 hores, al saló d’Actes de la Mancomunitat de la Safor, la U. C de la Ribera Baixa-La Safor-La Vall d’Albaida (Avinguda República Argentina, núm. 28 de Gandia) organitza la projecció d’ “Angola: experiencias en género y desarrollo” de Pau Soler.

Per altra banda, el dia 26 de febrer, a les 19,30 hores, la U.C. de l’Horta Nord-Camp de Túria-Camp de Morvedre, organitza també, a la Casa de Cultura de Burjassot el passe de la pel•lícula “Manuela Ballester: el llanto aislado” de Giovanna Ribes. Mentre que, el dia 3 de març a les 11,30 hores, la seu de la U.C. València Sud i Interior, que es troba al carrer Cooperativa de Silla, núm. 10, acollirà la projecció de “Tots tenen la culpa” de Samuel Sebastià.

La participació de la UGT-PV en la XI edició dels Premis Tirant conclourà el dia 4 de març a la Casa del Poble de la UGT a València amb el passe de “Detràs de la piel” de Jordi Pla que tindrà lloc a les 19,30 hores.

Amb el suport als Premis Tirant, la UGT-PV pretén mostrar la sensibilitat i el reconeixement amb l’audiovisual valencià que necessita de polítiques decidides que, per una banda, incentiven la llibertat de competència, i, per l’altra, ajuden a desenvolupar un sector industrial capaç de generar ocupació i riquesa cultural al nostre país.

Perquè potenciar el sector audiovisual no és només potenciar una indústria, és una expressió cultural que ens ajuda a identificar-nos i desenvolupa la nostra identitat i diversitat cultural que, de vegades, com tindrem l’oportunitat de veure en aquestes produccions aprofundeix en la nostra història recent i, en altres, en les cròniques de la més recent actualitat.

 

UGT RGB 300 face.fw twit instayou.fw SNI 

 

Recursos de Educación para el Desarrollo

Informe Diagnóstico
Periodismo, Datos y Objetivos de Desarrollo Sostenible
Informe diagnòstic
Periodisme, Dades i Objectius de Desenvolupament Sostenible
Las niñas y los niños nos cuentan el mundo
12 Actividades para trabajar en el aula los Objetivos de Desarrollo Sostenible
Les xiquetes i els xiquets ens compten el món
12 Activitats per a treballar en l’aula els ODS
Buscando la vida
Serie de videos sobre inmigración e integración
Ecuatorianos en Valencia
Vivir entre las dos orillas
La violencia de género en la población de mujeres inmigrantes
Resumen
Construyendo una Sociedad Abierta
La meua escola i el món
Mi escuela y el mundo
Qué nadie se quede atrás
Guía de Cooperación y Objetivos de Desarrollo Sostenible para Trabajadoras y Trabajadores
Que ningú es quede arrere
Guia de Cooperació i Objectius de Desenvolupament Sostenible per a Treballadores i Treballadors

Síguenos en Twitter

On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic
Información básica Servicio de hogar familiar 2015