GALERIA DE FOTOS VALENCIA

GALERIA DE FOTOS CASTELLÓ

GALERIA DE FOTOS ELX

GALERIA DE FOTOS ALACANT

Amb este lema s'han dut a terme les manifestacions d'este 8M que de nou van recórrer els carrers de les principals ciutats de València, Alacant, Castelló i Elx amb un crit unànime; i en les quals UGT-PV va estar  present amb el seu lema UGT-PV FEMINISTA, donant suport a les demandes del moviment feminista per la igualtat i els drets de les dones.

En les manifestacións centenars de milers de persones van prendre les ciutats per a exigir la igualtat real entre homes i dones. En la de València van participar dos ministres del govern de Sánchez; Diana Morant i Óscar Puente (Ciència, Innovació i Transports i Mobilitat Sostenible) que van marxar encapçalant la pancarta del grup socialista, en companyia d'altres representants socialistes valencians en les Corts i el Senat. Per part de Compromís han acudit la portaveu a l'ajuntament Papi Robles, el secretari general Joan Baldoví i la diputada en el Congrés Águeda Micó. El govern valencià no ha tret pancarta enguany al carrer.

Això sí, entre les moltes pancartes que van desfilar pels carrers de València va ser acollida amb especials aplaudiments la pancarta de les dones palestines, que sota el lema “símbol de lluita i resistència” recordava la terrible situació de Gaza.

Amb tot este 8 de març va tornar a inundar de morat els carrers, demostrant la força del moviment feminista i fent veure que és una lluita que ha arribat per a quedar-se i que no podem donar NI UN PAS ENRERE.