La casa del poble de la UGT d'Elx ha acollit la celebració de la jornada: “La Transició Justa davant la Crisi Climàtica”, que organitza UGT PV dins del Pla de formació en diàleg social i negociació col·lectiva, subvencionat per LABORA. L'objectiu principal és dotar als delegats i delegades d'UGT-PV dels coneixements sobre l'afecció a l'ús de la reconversió ecològica i les oportunitats per a una transició justa basada en el diàleg social i la negociació col·lectiva i de la importància que el diàleg social aborde les necessitats socials i la protecció laboral que permeten una transició ecològica justa, en el qual les persones treballadores estiguen en el centre.

La presentació de l'acte ha sigut a càrrec d'Ismael Senent i Yolanda Díaz, Secretaris Generals Comarcals de la UGTPV a la Muntanya-Vinalopó-Vega Baja i l'Alacantí-La Marina, respectivament.  Els ponents han sigut Jesús García Cívico, professor de Filosofia del Dret de la Universitat Jaume I de Castelló, Margarita Miñarro Yanini, Professora Titular Universitat Jaume I i Henar Álvarez Cuesta, Catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Lleó.
 
Finalment, ha tingut lloc una taula redona amb els tres intervinents per a donar veu als dubtes i reflexions de les persones assistents. La clausura de l'acte ha sigut a càrrec de Marisa Baena Martínez, Secretaria de Salut Laboral, Medi Ambient i Cooperació de la UGT País Valencià.