Pacte Territorial a la Safor

Pacte Territorial a la Safor

La Generalitat, la Mancomunitat, l'Ajuntament de Gandia, FAES i els sindicats UGT i CC.OO i signen l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament de la comarca.
Raül Roselló, secretari interterritoerial de UGT  a la Safor ha compartit taula amb la directora general d’Ocupació i Formació del Servef, Rocío Briones; el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Salvador Femenía; l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el president de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (Faes); i els secretaris intercomarcals de CC.OO i UGT, Josep Antoni Carrascosa i respectivament, on han escenificat este matí la signatura de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local de la Comarca de la Safor. A l’acte també ha assistit la regidora de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo, alcaldes i edils de la comarca.

Este pacte preten per una banda, desenvolupar una diagnosi territorial per a conéixer les tendències i potencialitats del teixit productiu i necessitats dels recursos humans. Ademés, el pacte planteja la necessitat de desenvolupar actuacions innovadores que impulsen el creixement econòmic i la creació d’ocupació 

Raül Roselló, ha remarcat que amb el Pacte, ha tornat el “trellat” a la Safor, “que no hauria d’haver-se perdut mai perquè estem obligats a donar respostes en matèria d’ocupació”.

 Pacte Territorial a la Safor

 

Información básica Servicio de hogar familiar 2015