Èxit en la recollida de signatures d'UGT en Alzira en suport a la ILP de Ràdio i Televisió Valenciana

ILP Volem una Ràdio i Televisió Públiques i en Valencià El dimecres 21, un equip de companyes i companys d'UGT es van desplaçar per tota l'extensió del mercat ambulant d'Alzira, informant i recollint signatures en suport a la ILP que promou i participa UGT “Volem una Ràdio i Televisió Públiques i en Valencià”.  + informacióDescarregar Tríptic.
Amb això els nostres representants sindicals han mostrat públicament el rebuig del nostre sindicat al tancament de les emissions de RTVV i la nostra aposta per una nova televisió pública i de qualitat. I per un sector de la producció que generi ocupació i riquesa per a les empreses audiovisuals valencianes i els seus treballadors. 
El text de la ILP reivindica el dret col.lectiu del poble valencià a rebre i comunicar idees i informació en llengua pròpia a través de mitjans de comunicación públics. Esta iniciativa destaca que l’ús i promoció del Valencià, implica la defensa de la identitat, els valors i els interessos del poble valencià i del seu patrimoni cultural.

ILP Volem una Ràdio i Televisió Públiques i en Valencià
A més, la ILP constata que després del tall de les emissions de RTVV, la valenciana és l’única autonomía amb llengua pròpia que no disposa de mitjans públics per a la seua difusió.

Des de la UGT Comarcal agraïm a tots els veïns i veïnes d'Alzira per la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa, ja que s'han recollit en un matí unes 200 firmes.

ILP Volem una Ràdio i Televisió Públiques i en Valencià
 
ILP Volem una Ràdio i Televisió Públiques i en Valencià
 
ILP Volem una Ràdio i Televisió Públiques i en Valencià

Información básica Servicio de hogar familiar 2015