Josep Antoni Fluixà, col.laborador del Consell de Cultura de UGT PV, presenta el poemari “Matèria Corporal”

El passat dijous, en un auditori a arrebossar d’amics en la Casa de la Cultura d’Alzira es presentà el últim treball lliterari de Josep Antoni Fluixà. El poemari titulat “Matèria coporal”, editat per edicions Bromera, col.lecció poesía.


Fou un acte molt emotiu i d’una gran bellesa que s’inicià amb la presentación a càrrec de Josep Gregori, editor de Bromera, que continuà amb unes dolçes paraules de Alba Fluixà Pelufo, escriptora i filla de Josep Antoni.

 Seguidament, Daniel Vidal, recità magnificament alguns poemes acompanyat per música. Les intervencions finalitzaren amb la de Carlos Correal, com a regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira.Resenyar, que el diseny de la col.lecció va ser elaborat per el difunt i sempre enyorat, Enric Solbes, qui va ser membre del Consell de Cultura de la UGT PV. En el poemari, Josep Antoni li dedica el poema “L’Illa Solbes”.A Josep Antoni, agraïr-li una vegada més, el seu saber i el seu estar per ser un autentic mestre en mayúscules i pel seu poemari felicitar-ho i donar-li la enhorabona.

Información básica Servicio de hogar familiar 2015