L'Alcudia acull la celebració del Dia de la Dona Treballadora de FITAG-PV de la Ribera Alta, La Costera i La Canal de Navarrés

El passat día 4 de març de 2013 a la localitat de L´Alcudia, municipi de la Ribera Alta, a la Casa de la Cultura de la localitat, el Sindicat Comarcal de la Ribera Alta, la Costera i la Canal de Navarrés de la Federació d'Indústria i Treballadors Agraris de la UGT, va celebrar el seu tradicional acte de celebració del Dia de la Dona Treballadora.

Al mateix es projectà en primícia del curt “DONA-TREBALLADORA-SINDICALISTA: tres lluites, tres victòries”. Curtmetratge el.laborat pel sindicat Comarcal de FITAG UGT per a l´ocasió i on es plasmen les distintes realitats de les dones als sectors d´activitat de la FITAG a les nostres comarques.

A més a més, van intervindre l´Alcalde de L´Alcuida, En Robert Martínez, la Secretaria de la Dona de FITAG UGT PV, Yovana Sancho, així com el Secretari General del Sindicat Comarcal de la FITAG, Robert Barberà.

Un del moments més emotius va ser el lliurament de la menció d´honor del any 2013 a la Dona Treballadora, que enguany a sigut per a la companya Teresa Perucho Blasco, treballadora de magatzem de cítrics, afiliada des de fa més de vint anys i Alcaldesa de Alcàntera de Xúquer.

Al finalitzar es va fer una xocolatada per a totes i tots els presents.

Información básica Servicio de hogar familiar 2015