Declaració de la Comissió Executiva de UGT- UC Ribera Baixa, La Safor i La Vall d'Albaida En relació al tancament de la televisió pública de Gandia

En relació al tancament de la televisió pública de Gandia, la Comissió Executiva de UGT- UC Ribera Baixa, La Safor i La Vall d'Albaida vol fer la següent declaració:

1.- Deplorem la decisió del govern municipal de tancar Gandia Televisió. Lamentem especialment que s'haja executat de manera tan abrupta sense permetre l'anàlisi d'alternatives racionals per a solucionar els problemes amb què el govern ha justificat el tancament. 

2.- Amb la desaparició de Gandia Televisió perd la llibertat d'expressió, la pluralitat informativa i el compromís amb la informació local i comarcal. La televisió pública de Gandia ha estat un referent de servei públic al llarg de tota la seua història. Sens dubte ha jugat un paper fonamental en l'impuls de l'ús del valencià en els mitjans de comunicació, en l'aparició d'una incipient indústria periodística i audiovisual de caràcter local i en la formació de professionals.

3.- Des de la UGT expressem la nostra solidaritat amb els treballadors de Gandia Televisió.

4.- Reclamem al govern municipal de Gandia responsabilitat i voluntat perquè la televisió pública de Gandia puga seguir servint a tots els gandians com més prompte millor. 

Información básica Servicio de hogar familiar 2015