Convocada la setena edició dels Guardons “Primer de Maig

La Unió Comarcal de la UGT Ribera Baixa - La Safor - Vall d’Albaida, ha convocat la setena edició dels Guardons “Primer de Maig”, en les seues categories individual i col•lectiva, adreçats respectivament a personalitats i entitats valencianes o que treballen en l’àmbit del País Valencià.

Des del dia 2 de febrer fins el 22 de febrer estarà obert el termini per a presentar candidatures. Les bases de la convocatòria permeten que els candidats als Guardons “Primer de Maig” siguen entitats i persones que treballen al País Valencià, o entitats i persones valencianes que realitzen la seua tasca fora de la Comunitat Autònoma.

En la darrera edició es va premiar el Sr. Francisco Tomás, en la modalitat individual, i el grup Al Tall en la modalitat col•lectiva. En anteriors edicions han premiat en la modalitat individual persones tan rellevants com el Dr. Bernat Soria, la Sra. Maria Teresa Fernández de la Vega, el Sr. Joan Lerma, el Sr. Fernando Delgadoi la Sr. Pilar Mateo.

En la modalitat col•lectiva s’ha premiat la Federació Valenciana de Societats Musicals, la Reial Societat Econòmica d’Amics del País, la tripulació del pesquer Francisco y Catalina, la Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Fundació Bromera.

Els Guardons “Primer de Maig” pretenen reconéixer públicament els mèrits d’aquelles persones, amb caràcter individual, i el d’entitats o organitzacions que hagen destacat en el desenvolupat d’activitats i compromisos relacionats d’alguna manera amb la defensa dels interessos socioeconòmics, polítics, laborals, culturals i científics del treballadors i treballadores.

La cerimònia de lliurament dels Guardons se celebrarà el dia 5 de maig o en dies inmediatament posteriors o anteriors, i els premiats rebran el reconeixement de la nostra organització simbolitzat en una escultura original de l’artista Josep Diaz Azorin.

Reglament de la VII edició dels Guardons Primer de Maig

La VII Edició dels Guardons “Primer de Maig”, convocats per la Unió Comarcal de la UGT Ribera Baixa - La Safor - Vall d'Albaida, es regirà d’acord al següent reglament:

1. Qualsevol organisme de la UGT del País Valencià, es a dir, Unions Comarcals, Sindicats Comarcals, Federacions i Seccions Sindicals, podran remetre a la U.C. de la UGT Ribera Baixa - La Safor - Vall d'Albaida propostes raonades de candidats als guardons, però mai més d’una per categoria, individual i/o col•lectiva.

2. Els candidats als Guardons “Primer de Maig” hauran de ser entitats i persones que treballen al País Valencià, o entitats i persones valencians si realitzen la seua tasca fora de la Comunitat Autònoma.


3. Les propostes s’hauran de remetre per correu ordinari a la Unió Comarcal de la UGT Ribera Baixa - La Safor - Vall d'Albaida, C/ Abad Sola, 69-71, 46701 Gandia (València), o per correu electrònic, a la següent adreça: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.. El termini per a la presentació de candidats serà del 2 de febrer al 22 de febrer de 2011.

4. La documentació que s’ha d’adjuntar a les propostes de candidatures serà una proposta formal signada per l’òrgan, persona o persones proposants, exposició dels motius pels quals es presenta la candidatura, i un escrit amb el currículum vitae del candidat o mèrits de l’entitat, o empresa, així com qualsevol tipus de documentació en qualsevol suport que puguen aportar dades rellevants d’informació complementària. La documentació presentada no serà retornada, ni es mantindrà correspondència sobre les candidatures. No seran admeses les candidatures que no complisquen les condicions.
5. Els Guardons no podrà ser atorgat a títol pòstum o a entitats o empreses desaparegudes.

6. El Jurat pels Guardons Individual i Col•lectiu serà nomenat per la C.E.C. de la Unió Comarcal Ribera Baixa - La Safor - Vall d'Albaida sent membre nat el Secretari General de  la Unió Comarcal, o persona amb qui delegue, i el Secretari General de UGT-PV o persona amb qui delegue. La Comissió Executiva Comarcal podrà nomenar un Secretari i un President del Jurat.

7.  Els guardons s’atorgaran als candidats que obtinguen la majoria dels vots del jurat formalment reunit. 

8. Els criteris del Jurat per seleccionar a la persona i/o entitat guanyadora hauran d’ajustar-se al perfil presentat en els objectius i reglaments del projecte, i sempre serà resultat d’una anàlisi qualitatiu dels postulats, i mai no quantitatiu. Pot quedar desert, tan una com les dues categories.

9. L’acta del jurat es publicarà en la pàgina web de la UGT del País Valencià.

Información básica Servicio de hogar familiar 2015