La UGT-PV celebra un homenatge a l´Ovidi Montllor a Alacant

València, 3 de novembre de 2005

UGT-PV celebra un homenatge a l´Ovidi Montllor a AlacantLa UGT del País Valencià i la Unió Comarcal de la UGT de l´Alacantí, seguint endavant en la seua tasca de vertebrar un espai cultural dins del nostre projecte sindical, així com de descentralització de les sues activitats, va dissenyar un pla específic d´activitats per manifestar públicament el nostre compromís davant la nostra Cultura i la llengua dels valencians.

Dins d´aquest marc, el proper 17 de novembre de 2005, a la ciutat d´Alacant, a la Seu de la UGT d´Alacant, carrer de Pablo Iglesias 23, tindrà lloc un acte d´homenatge a la figura d´OVIDI MONTLLOR.
 
 L´homenatge constarà d´un acte públic que tindrà lloc el 17 de novembre en la seu de la UGT de l´Alacantí, amb xerrades institucionals, una taula rodona sobre la figura d´Ovidi i diverses actuacions en directe.

Per altra part, s´editarà un llibre commemoratiu de l´homenatge, on s´arreplegaran les col·laboracions escrites d´un bon grapat d´amics, companys i admiradors.

La UGT-PV celebra un homenatge a l´Ovidi Montllor a AlacantI per últim, s´inaugurarà en la seu de la UGT l´exposició d'Antoni Miró titulada ""Homenatge Ovidi Montllor. Antoni Miró (Gràfica Digial)"" sobre la figura d´Ovidi Montllor, de la qual s´editarà un catàleg, i estarà oberta al públic des del mateix dia 17 de novembre fins el dia 30.
 
Organitzar-li un homenatge a Ovidi Montllor és una satisfacció per al conjunt dels afiliats de laUGT-PV.Ovidi és un dels referents personals més representatius del País Valencià. Va esdevenir un punt de referència, fins i tot un símbol, per a la nostra dignitat civil. La seua profunda dimensió cívica, lligada de forma inevitable a la del seu poble i el seu país, ens va mostrar un home de profundes conviccions democràtiques i solidàries, i un artista compromés de forma indefugible amb el seu temps i el seu espai social, la qual cosa es va plasmar a través de la seua actitud personal i de la seua trajectòria artística en les diverses facetes i camps artístics que ha conreat, tant la cançó, el teatre i el cinema.


Veure programa format PDF Image

0
0
0
s2smodern