Vilafranca celebra el Dia Internacional dels Museus amb visites gratuites i la inauguració d’una mostra sobre la dona treballadora de la UGT-PV

Vilafranca celebra el Dia Internacional dels Museus amb diverses activitats al voltant de la seva oferta cultural. A les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca es pot contemplar la mostra fotogràfica “La Dona Treballadora Vilafranquina”, que realitza un recorregut per l’activitat laboral de les dones del municipi. La iniciativa s’enquadra també dins de la campanya de Vilafranca Solidària per les relacions igualitàries. La mostra, patrocinada per la Unió General de Treballadors, es podrà preveure fins al pròxim dia 26 de maig.

En la inauguració, que s’ha celebrat aquest matí, han estat presents el secretari general d’UGT, Tino Calero, la regidora de Benestar Social, Tere García, i la regidora de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vilafranca, Silvia Colom. D’altra banda l’oficina de turisme de la localitat ofereix visites guiades de manera gratuïta. Visites pel nucli antic, que inclouen un recorregut per l’església parroquial de Santa Maria Magdalena i el Museu de la Pedra en Sec, que també romandrà obert de manera gratuïta. Aquestes visites es poden realitzar tots els caps de setmana, dins de la programació habibual que coordina el tècnic de l’oficina de turisme, Guillem Monferrer.

Información básica Servicio de hogar familiar 2015