GALERÍA DE FOTOS

Este 14 d'abril, dia en el que es commemora la proclamació de la II República a Espanya, UGT PV, com a membre de la recent creada Comissió Cívica per la Memòria i la Dignitat, ha assistit a l’homenatge a les víctimes franquistes celebrat al Paredó del Terrer a Paterna.

200 persones han assistit a este acte que organitza cada any el Partit Socialista de Paterna, en el qual es va reclamar també un memorial digne on van ser assassinades 2.238 persones fins els anys 50. Durant l’homenatge també s’ha fet referència a la nova Llei de Concòrdia de PP i VOX, que blanqueja una etapa negra i lamentable de la història d'Espanya que va ser el colp d'estat, la posterior guerra civil i la dictadura amb el seu llarg episodi de barbàrie, d'absència de llibertats i d'ignomínia.

Les paraules han estat a càrrec de Matías Alonso, President del Grup per a la Recuperació de la Memòria Històrica de la Comunitat Valenciana; Juan Antonio Sagredo, Alcalde de Paterna; Carlos F Bielsa, Vicesecretari General del PSPV, i Ximo Puig, ex president de la Generalitat Valenciana.

Per a finalitzar, Ismael Sáez Vaquero, secretari General d'UGT-PV i Ana García Alcolea, secretària General de CCOO-PV han llegit el manifest de la Comissió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

UGT PV ACULL LA PRESENTACIÓ DE LES ACCIONS DEL 14 D'ABRIL EN EL PAREDÓ DE PATERNA PLANTEJADES PER LA COMISSIÓ CÍVICA PER LA MEMÒRIA I LA DIGNITAT