UGT PV llança la campanya "10 motius per a afiliar-te" amb la qual es posa en valor els avantatges d'afiliar-se al sindicat. A través de les diferents xarxes socials (Facebook, Twitter @UGTPV i Instagram) es mostraran setmanalment infografies amb les deus raons que expliquen els beneficis de formar part d'UGT PV. La campanya, baix el hashtag #UnidesGuanyemTotes, arranca amb este vídeo resum.

1. Treballem per a aconseguir una societat més justa en un món millor, estem contra tota mena de tirania, discriminació o privilegi, en favor de la igualtat, la justícia social, i la solidaritat. Participem en la vida democràtica espanyola, europea i internacional al costat d’organitzacions sindicals germanes. Front a la globalització dels mercats hem d’oposar la globalització organitzada de les treballadores i treballadors del món.

2. A la UGT participem com agent social (junt amb la part empleadora i el govern) en les grans negociacions, que ens permeten aconseguir millores socials en aspectes clau com ara les pensions, les pujades salarials, mesures com els ERTO en esta crisi generada por la covid, negociacions de convenis…. I lluitar per altres que considerem justes com la pujada del salari mínim, la derogació de la reforma laboral....

Enguany hem aconseguit millorar el sistema de pensions i elevar el Salari Mínim Interprofessional, malgrat que queda molt per aconseguir, estem pel bon camí. I tot gràcies als nostres afiliats i afiliades.

3. Treballem per a oferir millors condicions laborals. En UGT utilitzem la nostra força per a negociar millors salaris, millors condicions laborals, millores en la conciliació de la vida personal, laboral i familiar, vacances, millores en les cobertures per malaltia, etc. Amb la teua afiliació estàs ajudant a que més treballadores i treballadors vegen millorades les seves condicions laborals.

4. Treballem per a oferir serveis d’assessorament i atenció jurídica (advocacia, assegurances…). Per que pensem en tu, amb la teua afiliació tens un suport legal en cas que el necessites. Comptem amb assistència jurídica, assessorament laboral, serveis de declaració de la renda amb condicions especials per a les nostres afiliades i afiliats…

5. Treballem constantment per aconseguir condicions de treball més segures en tots els sectors i llocs de treball. Perquè reduir la sinistralitat laboral és una de les nostres prioritats.

6. Des d’UGT podràs accedir a formació que t’ajudarà en la recerca d’ocupació, a preparar una oposició i a millorar la teua perspectiva laboral; perquè tant si estàs en actiu o en la recerca d’un lloc de treball, la formació és un dels pilars per a la millora de l'ocupació i la carrera professional.

7. Treballem per a oferir-te promocions i descomptes en nombrosos serveis, oci, i adquisició de productes a través d’acords amb l’administració i amb empreses associades.

8. Som un sindicat de classe amb més de 130 anys d’història. Una confederació sindical constituïda al 1888 i un dels dos sindicats majoritaris al nostre país. Per la qual cosa, tenim experiència en la defensa dels drets de la classe treballadora.

9. Mirem al futur i plantem cara als nous reptes. La digitalització, la investigació i les noves tecnologies, així com la globalització  i la internacionalització plantegen noves oportunitats i nous reptes als quals fer front. I allí/ací estem des del nostre paper dins de l’Organització Internacional del Treball, la Confederació Europea de Sindicats, la Confederació Sindical Internacional, i els Comitès d’Empresa de les Grans Multinacionals per a defensar els drets de les persones treballadores en un món global.
 
10. Tu ets la nostra prioritat. Estem presents en tots els sectors d’activitat i en tot el territori de la Comunitat. Amb més de 10.000 delegades i delegats en els centres de treball del País Valencià i 25 seus.

Motiu1

Motiu2

motiu3

Motius4

Motiu5

Motiu6

motiu7

Motiu8

motiu9