Unión General de Trabajadores del País Valenciano

Actualitat cultura

3a edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès

Cine y debate: Memoria hoy, la represión de genero i la divergencia sexual

 Ayer día 8 de noviembre tuvo lugar en el saslón de actos de UGT-PV la proyección de la película documental “La Margot serio de día, coqueta de noche” dentro del III Ciclo de Cinema Ciutadá Compromés.

Leer más...

0
0
0
s2sdefault
Principi i final; Homenatge a Josep Lluís Domenech

Hui 28 d'abril ha tingut lloc en la seu d'UGT-PV, l'acte Homenatge a Josep Lluís Domenech, membre del Consell de cultura d'UGT-PV, militant i afiliat del sindicat.

L'acte ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig; el Conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzá; el Conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo i diverses autoritats i representants del món de la cultura, que han vingut a acompanyar la família en este acte en memòria del professor i activista Josep Lluis Domenech, a què se li ha entregat el Va guardar 1er de Maig de UGT PV.

Leer más...

0
0
0
s2sdefault

L’autora Esperança Costa signarà exemplars del seu llibre. “Rosa Solbes, el periodismo insurgent" en el stand de la Fira del Llibre de la LLIBRERIA LA TRACA el proper  29 d'abril per el matíEsperança Costa i Gimeno (Gandia, 1963), autora del llibre ‘Rosa Solbes. El periodisme insurgent’, editat per la Companyia Austrohongaresa de Vapors, és llicenciada en Geografia i Història i màster en Patrimoni Cultural per la Universitat de València, però la major part de la seua trajectòria l’ha dedicada al periodisme.

Leer más...

0
0
0
s2sdefault