Unión General de Trabajadores del País Valenciano

Membres de la comissió organitzadora de la mobilització per un finançament just hem convocat les entitats cíviques que van donar suport al manifest i a la manifestació del 18 de novembre per valorar el resultat de la convocatòria i analitzar la viabilitat de noves propostes que puguen ajudar a mantindre la reivindicació viva fins aconseguir els objectius assenyalats com a claus en el manifest.

Han estat representades a la reunió diverses entitats sectorials i de reivindicació social com ara Escola Valenciana, Acció Cultural del PV, el Fórum Empresarial de pymes, microempresas y autònomos de la CV, l’associació ciutadana per la defensa de la sanitat pública al PV (ACDESA PV), la Unió de Llauradors i Ramaders, Pobresa Zero, Justícia fiscal, ACV Tirant Lo Blanc, Federació de Societats Musicals de la CV, CALCSICOVA, Foro Alternatiu i la coordinadora d’ONGDs.

En la roda de valoracions s’ha coincidit en la gran transversalitat de la proposta reivindicativa i de la mobilització que va arribar a implicar a tota la societat valenciana i també en la necessitat de continuar convocant i promovent accions per tal de mantenir i eixamplar la consciència en el poble valencià de la necessitat de revisar el nostre model de finançament autonòmic i mantenir també la pressió sobre el govern central per tal de que accedisca a aquest canvi de model.

D’entre les accions proposades hi ha hagut una gran coincidència en les següents:
- Actes reivindicatius per traslladar al Ministre d’Hisenda i Administracions Públiques la necessitat d’atendre les demandes i donar resposta al malestar del poble valencià davant el nostre infrafinançament.
- Diàleg amb les persones representats del poble valencià al parlament espanyol de tots els grups polítics per tal de proposar i animar a elaborar iniciatives parlamentàries.
- Accions divulgatives i formatives arreu del País Valencià per mantenir la conscienciació i per eixamplar el seu abast.
- Campanyes informatives adreçades als àmbits concrets d’acció de les diverses entitats per poder arribar amb eficàcia als diversos col·lectius i a tota la ciutadania.

Com a conclusió de la reunió, els convocants s’han compromès a estudiar les propostes i valoracions per poder avançar en la seua concreció i s’ha acordat mantenir reunions periòdiques per poder anar valorant i promocionant les diverses accions que es concreten.

 

0
0
0
s2sdefault