Unión General de Trabajadores del País Valenciano

14N València 12h. Conferència:  “El Finançament Valencià”

Dins dels actes de difusió de la Manifestació del 18 de novembre a favor d'un Finançament Just per a la Comunitat Valenciana, UGT-PV ha organitzat una conferència a càrrec de Francisco Pérez García, Catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica (Universitat de València) i Director de Investigació de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE) , que versarà sobre "El finançament Valenciana".

Esta conferència tindrà lloc el pròxim dia 14 de novembre, dimarts a les 12'00h en les sales A i B de la planta baixa de la Casa del Poble de València. Aforament limitat.

Dentro de los actos de difusión de la Manifestación del 18 de noviembre a favor de una Financiación Justa para la Comunitat Valenciana, UGT-PV ha organizado una conferencia a cargo de Francisco Pérez García, Catedrático de Fundamentos del Análisis Económico (Universitat de València) y Director de Investigación del Instituto Valenciano de Investigaciones Económicas (IVIE), que versará sobre “La financiación Valenciana”.

Esta conferencia tendrá lugar el próximo día 14 de noviembre, martes a las 12’00h en las salas A y B de la planta baja de la Casa del Pueblo de Valencia. Aforo limitado

 

 

 

0
0
0
s2sdefault