Unión General de Trabajadores del País Valenciano

La Comissió Per un Finançament Just commemora així el segon aniversari de la gran mobilització unitària de tota la societat valenciana l’any 2017.

Galería de Fotos

Centenars de persones varen fer  el divendres 22  a València una cadena humana per a reclamar un finançament autonòmic just, la condonació del deute històric i unes inversions concordes al pes poblacional de la nostra comunitat. La cadena va eixir de la Delegació de Govern fins a les Torres de Serrans.

A l'inici de la cadena els representes de la comissió Per un Finançament Just, conformada pels sindicats CCOO PV i UGT-PV, la patronal CEV i els partits polítics PSPV, Compromís, Unides Podem i Ciutadans; els qui al costat de diferents alts càrrecs del govern, com van ser el Conseller d'Hisenda i Model Econòmic,  Vicent Soler; i l'El delegat del Govern a la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio van atendre els mitjans de comunicació.

En el punt d’eixida, el secretari General d’UGT PV, Ismael Sáez, recordà que l’estat del benestar de la ciutadania valenciana i la capacitat de la nostra economia depenen d’un model de finançament autonòmic just. Sáez ha destacat que, amb l’acte d’avui, es vol recuperar el pols del que és una demanda de la societat. “El Govern té l’obligació, i ha assumit el compromís, de presentar una proposta. Tenim una proposta per a debatre-la, que té les bases dels experts de Les Corts Valencianes, que posen negre sobre blanc quina és la realitat de la Comunitat i, per tant, la necessitat que el problema es resolga definitivament”, ha conclòs.

Després de la cadena humana, l’acte reivindicatiu ha conclòs amb la lectura del manifest a la plaça dels Furs, per part de representants de la societat civil i de les entitats que donen suport a la campanya: Eva Blasco, presidenta d’EVAP (Associació d’Empresàries i Professionals de València); Xabier Triana, del Consell Valencià de la Joventut; Ana Sánchez, vicepresidenta d'AMIT-MuVal (Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas - Nodo Murcia i Comunidad Valenciana) i Giovanna Ribes, actriu i promotora audiovisual.

0
0
0
s2smodern

 

UGT RGB 300 face.fw twit instayou.fw SNI 

 

SerdUGT
la plataforma de servicios de nuestros afiliados y afiliadas