Making-of del 8º Congreso Nacional de la UGT PV

Programa

No hay próximos eventos actualmente.

Twitter
Facebook

Aposta Jove Ugt-Pv clausura la seua XII Escola de Joventut a #Morella amb la participació del President de la Generalitat, Ximo Puig i el Secretari General de la #UGTPV Ismael Sáez Vaquero.

Moltes gràcies a totes les i els joves que heu fet possible una trobada tan constructiva i productiva durant estos dies. Sou imprescindibles per a construir un sindicat més fort! ... Ver másVer menos

Ver en Facebook

Aposta Jove Ugt-Pv celebra la seua XII Escola de Joventut a #Morella on delegats i delegades joves ugetistes del País Valencià participen a tallers formatius, taules redones i assemblees per a tindre les ferramentes que els pemeten transformar la societat i millorar les condicions laborals en el centres de treball. #PrimaveraSindical ... Ver másVer menos

Ver en Facebook

ARA TOCA TREBALLAR PER A RECUPERAR DRETS I REPARTIR LA RIQUESA

A l'Assemblea Confederal Consultiva que s'ha celebrat hui a Saragossa s'ha destacat que en 2018 no hi ha res que vaja a impedir que este país comence a repartir la riquesa que es genera i aconseguir que aquesta arribe als treballadors i les treballadores, als pensionistes i, sobretot, a aquelles persones que ho han passat pitjor durant la crisi i a aquelles persones que continuen tenint moltíssimes dificultats. #AhoraUGT

📷 MÉS IMATGES ow.ly/NUDz30j6dpJ
📺 ASSEMBLEA COMPLETA ow.ly/8EiP30j6dtO ... Ver másVer menos

Ver en Facebook