Programa

No hay próximos eventos actualmente.

Twitter
Facebook

El proper dimarts 24 d'octubre a les 12h inaugurem l'exposició "UN MÓN SENSE CADENES", on presentem el paper d'UGT en la València republicana.

L'acte serà presentat per Ismael Sáez Vaquero. Secretari General d'UGT-PV i Maite Montaner Soria, comissària de l'exposició i membre de la CEN de FeSP-UGT-PV.

En la inauguració intervindran:
- Ximo Puig Ferrer. President de la Generalitat Valenciana
- Ajuntament de València
- Pepe Álvarez Suárez. Secretari General d'UGT

La cloenda correrà a càrrec de Vicent Torrent i Empar Torres (Al Tall).

La II PART DE L'ACTE serà el 25 d'octubre a la Casa del Poble de València a les 9.45h i consistirà en la Conferència "LA CULTURA EN LA II REPÚBLICA" en la qual intervindrà Alfonso Guerra González, ex president de la Fundació Pablo Iglesias ... Ver másVer menos

Ver en Facebook

L'Ajuntament de València ha presentat este matí el Pla Estratègic d'Ocupació, Emprenedoria i Formació de la ciutat de València, el qual ha estat participat pels agents socials i econòmics de la ciutat, entre els que està la #UGTPV.

Una eina que ha de servir per a consolidar llocs de treball, així com per a crear ocupació de qualitat, i oferir més oportunitats laborals, especialment a aquells col•lectius amb dificultats d'inserció. ... Ver másVer menos

Ver en Facebook

Hui ens movem junt amb Pobreza Cero Comunitat Valenciana contra la #DesigualtatObscena, la pobresa i la insostenibilitat. Per una redistribució real de la riquesa. Per un món més just. ... Ver másVer menos

Ver en Facebook